1.600-Ft

Paul White a dzsungeldoktor
[White, Paul]

PAUL WHITE A buyufa alatt cím? könyv írója.
Dr. Paul White (1910–1992), a jól ismert ausztrál író orvosként és misszionáriusként a Tanganyikában szerzett tapasztalatait felhasználva írta meg népszer? könyveit. Édesapja már egész korán megragadta fia képzeletét az angol-búr háborúban szerzett afrikai élményeinek megosztásával. Apja korán meghalt, de Paulra hagyta történetmondó képességét és különleges humorérzékét.  Paul 16 évesen átadta az életét Krisztusnak, és orvosnak tanult, hogy misszionárius lehessen Afrikában. Feleségével Sydney-t hátrahagyva Tanganyikába utaztak, hogy ott szolgáljanak, azonban Mary betegsége miatta vissza kellett térniük Ausztráliába. Nemsokára rádióm?sorokba hívták, ahol megosztotta a hallgatósággal az ún. dzsungeldoktor történeteket. Ezek anyagai szolgáltak alapul kés?bbi könyveihez. 
Ahogy mindig is mondta, a „vegyes felvágott” életmódot szerette. Dolgozott reumatológusként, el?adásokat tartott, keresztyén szervezetek irányításában vett részt, foglalkozott írással, állattörténetei feldolgozásával (képregény, kazetta, diafilm formájában), rádió és TV mûsorokban szerepelt. Madarak iránti szeretetét madárdal felvételek terjesztésével fejezte ki. 
Könyveit 109 nyelvre fordították le eddig (2017), és több mint egymillió példányban keltek el. Paul White megértette, hogy bár afrikai terveit fel kellett adnia, Isten jobbat tervezett, hiszen hazatérésével több embert ért el az üzenete, mintha maradt volna. 
 
(Evangéliumi) 232 old. ára: 1.600-Ft
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről

Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.
Judit - egy zsidó lány története
Judit - egy zsidó lány története
Ösvényemnek világossága
Ösvényemnek világossága
Isten markában merni élni
Isten markában merni élni
Csibész
Csibész
Maszáj
Maszáj